diumenge, 2 d’octubre del 2011

Noticies retrasades

A vegades la vida et dona sorpreses molt agradables. Un dia d'abril em van trucar la Montse i el Salvador, propietaris d'una tintoreria a Vilafranca del Penedès, Tintoreria Cal Juncosa . Resulta que la seva tintoreria, complia ni més ni menys, que 100 ANYS,  i volien celebrar-ho. Així que el dia 27 d'abril, les olles, les plantes, les llanes i jo, tots cap a fer una demostració de TINTORERIA. Va ser molt, però que molt agradable. 

Primer ens van fer una entrevista a Radio Vilafranca, al Salvador, propietari de la tintoreria, la planxadora de molls i jo.
Desprès, la festa va sortir al carrer, davant la tintoreria, hi havien mobles antics, decorats amb roba antiga, ben planxada i blanquejada. Planxes, molls, taules de planxar, tot antic i decorat amb molt de gust.
La planxadora amb els molls, planxava a l'antiga i jo en un costat, amb la meva parada de plantes i llanes, tenyia també a l'antiga amb les meves olles.














Van passar molta gent, fins i tot una classe de nens, els quals els hi vaig fer una petita explicació. 
Va ser un dia d'aquells que sempre recordaré, per l'amabilitat en que tothom em va tractar, per l’interès que va despertar el que jo feia, i per la Montse i el Salvador, grans amfitrions de la festa.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies Mónica ,per deixar.me obrir aquesta porta de la teva ànima.
    Aquest carrer de Vilafranca el conec molt bé,i els propietaris son com tu dius, unes persones magnífiques ,que segueixen treballant i atenent el personal.. com es feia abans !No hi era jo , a Vila quan tu vas venir, tanmateix.. quan tornis et vindré a veure i et convidaré a dinar.(per recordar el dinar compartit al Remeiart.) Un petó.

    ResponElimina