dimarts, 1 de febrer del 2011

Exposició






Una vegada més els artesans de Valls hem exposat les nostres obres, aquest cop amb motiu dels les festes que es celebren cada deu anys, en honor a la Verge de la Candela.


Es un xal de llana de color blau (es el color que representa la festa). El bust on esta exposat l'he decorat amb candeles. Aquestes candeles estan lligades amb la llana que he utilitzat per fer el xal, amb uns llaços que fan l'estructura molt original. També he utilitzat una candela per fer de fermall.










Aquest passat any també es va celebrar a Valls, els 800 anys de Mercat. Un dissabte de mercat vam trobar una noia que tallava fruita i verdures per fer tot tipus de coses, com aquesta ovelleta, que la llana era una coliflor. Una xulada!!!



Fa uns parell de mesos també vaig recollir les llavors de l'indigo Japanese, i hem va fer molta gracia veure que les fulles hi habien parts on es veia el color blau. A la foto no se si ho podreu apreciar. Ara plantaré les llavors que he recollit i intentaré tenyir amb les fulles aquesta tardor.

3 comentaris:

  1. es precios taant el fet com el color. roser

    ResponElimina
  2. Hola Mónica, tus tejidos son una belleza, y tu blog muy lindo, abrazos desde Argentina, GRÁ.

    ResponElimina
  3. llastima que no et vaig veure el disbte torno amb la colla de diables.
    que bonic ha quedat la teva mostra a la esposicio tot un detall les candeles,el chal mol fi
    petons

    ResponElimina