dilluns, 12 de juliol del 2010

TOTS ELS BOTONS


La Beth, cantant catalana, ha fet un nou disc en català, que es titula "segueix-me el fil", Una manera preciosa de dir-li a algú que l'estimes, amb l'argot del nostre mon de fils, llanes, agulles, repunts, ... us enllaço el vídeo clip, que es molt bonic i el seu blog: www.bethrodergas.blogspot.com

dissabte, 3 de juliol del 2010

ARTACTIU: artesans de l'Alt Camp


Durant les festes de Sant Joan, l'Associació d'Artesans de l'Alt Camp, hem iniciat unes exposicions en varis locals de Barri Antic de Valls, per potenciar aquest i al mateix temps per mostrar la nostra artesania.
Ha estat una experiència molt positiva, durant les festes han passat molta gent a visitar-nos i a felicitar-nos per les nostres creacions.
He tingut unes companyes de local, extraordinàries, unes creadores magnifiques, la Teresa (www.lesulldes.blogspot.com), amb els seus meravellosos esmalts, l'Astrid una orfebre de primera i la Rosalia amb els seus esmalts.

Hem sembla que tornarem al Barri Antic de Valls una altre cop!!!!

UNA FILADORA NOVA


Fa uns dies va ser el meu aniversari, i hem vaig fer un regalet. Una filadora.
La historia de com vaig arribar a comprar-me la filadora es ben bonica.
Un dia de casualitat navegant per internet vaig anar a "segundamano" i vaig buscar a "ruecas", a veure si algú tenia alguna filadora per vendre, i si !!!, ni havia dues que estaven força bé. Al trucar per informar-me del preu i de tot, va resultar que la persona que venia la filadora, també era teixidor, en Miguel, un extraordinari ésser humà. Resulta que en Miguel està jubilat i li encanta teixir, així es que els seus teixits els lliura a una ONG, perquè els posin a la venda, una feina totalment altruista i d'admirar.
Doncs la filadora va arribar, es preciosa i va super bé. En Miguel la va comprar a Alemanya ja fa anys, i no hi havia filat mai.
Gràcies Miguel!!!